προγναθισμος σε παιδακι | οισοφαγιτιδα αντιμετωπιση | τενοντες κοιλιάς | πρηξιμο στο κοκκαλο

Οι γυναίκες προτιμούν τους φαλακρούςΟι γυναίκες της Αυστραλίας προτιμούν τους φαλακρούς άνδρες, σύμφωνα με έρευνα του ανδρικού περιοδικού FHM, που ρώτησε 12.000 άτομα σε όλη τη χώρα για τις ερωτικές τους σχέσεις. Στην έρευνα απάντησαν 8.000 άνδρες και 4.000 γυναίκες.

Ενα απο τα αξιοσημείωτα συμπεράσματα της έρευνας είναι οτι η πλειοψηφία των γυναικών προτιμά τους φαλακρούς άνδρες, γιατί τους βρίσκει 'πιο ερωτικούς'. Το περιοδικό φιλοξενεί και τις απόψεις των γυναικών πάνω στο θέμα αυτό, οι οποίες - σε γενικές γραμμές - υποστηρίζουν οτι 'οι φαλακροί, ίσως γιατί έχουν τη λανθασμένη αίσθηση οτι δεν ελκύουν τόσο πολύ τις γυναίκες, είναι πιο προσεκτικοί και ευαίσθητοι και τα δίνουν όλα σε μια σχέση, κάτι που αρέσει στο ασθενές φύλο'.

Απο την ίδια έρευνα προκύπτουν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

- Το 30% των ανδρών πιστεύει οτι με ένα 'έξυπνο πείραγμα' μπορεί να αποσπάσει την προσοχή των γυναικών.

- Μόνο το 12% των γυναικών δηλώνει, όμως, οτι εντυπωσιάζεται απο τις "εξυπνάδες" των ανδρών και δίνει συνέχεια.

- Το 90% των γυναικών δηλώνει πως έχει μετανιώσει τουλάχιστον για μια ερωτική σχέση, ενώ μόνο το 10% των ανδρών δηλώνει μετανιωμένο για το ίδιο θέμα.

- Το 96% των ανδρών δε δηλώνει ικανοποιημένο με την ερωτική του ζωή, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών ανέρχεται στο 66%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.