Μαθήματα διατροφής σε παιδιά από τη ΦΑΓΕ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα ‘Παιδί και Διατροφή’ πραγματοποιεί η γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά και πραγματοποιείται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς. Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και θα επεκταθούν στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη επαρχία.

Η ΦΑΓΕ, αναγνωρίζοντας ότι η σωστή διατροφή είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τους γονείς, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, αλλά και του ό,τι η χώρα μας, δυστυχώς κατέχει το ρεκόρ σε παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη, έχει αναλάβει μέσω του προγράμματος αυτού τη σωστή πληροφόρηση και διαπαιδαγώγηση παιδιών, σε θέματα διατροφής.

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην εκπαίδευση των παιδιών στη σωστή διατροφή και κατά συνέπεια απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-11 ετών, ηλικία η οποία έχει κριθεί καθοριστική στη διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών.

Οι οργανωμένες δραστηριότητες που απαρτίζουν το πρόγραμμα και η χρήση της βιωματικής βοηθούν τα παιδιά να αποκομίζουν πολύτιμη εμπειρία σε θέματα διατροφής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σημασία ενός ισορροπημένου διαιτολογίου και των αρχών της Μεσογειακής Δίαιτας.

Η επένδυση αυτή είναι της τάξης των 250 εκατομμυρίων δρχ. και αποτελεί μια κοινωνική πρωτοβουλία της ΦΑΓΕ, προσφέροντας ουσιαστική γνώση σε θέματα διατροφής στα παιδιά.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση