οι πιο ανρωπινες πόλεις στον κόσμο | σκωληκοειδιτιδα | ακροαστικα συμπτωματα | ρηξη μηνισκου

Μαθήματα διατροφής σε παιδιά από τη ΦΑΓΕΕκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα 'Παιδί και Διατροφή' πραγματοποιεί η γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά και πραγματοποιείται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς. Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και θα επεκταθούν στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη επαρχία.

Η ΦΑΓΕ, αναγνωρίζοντας ότι η σωστή διατροφή είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τους γονείς, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, αλλά και του ό,τι η χώρα μας, δυστυχώς κατέχει το ρεκόρ σε παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη, έχει αναλάβει μέσω του προγράμματος αυτού τη σωστή πληροφόρηση και διαπαιδαγώγηση παιδιών, σε θέματα διατροφής.

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην εκπαίδευση των παιδιών στη σωστή διατροφή και κατά συνέπεια απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-11 ετών, ηλικία η οποία έχει κριθεί καθοριστική στη διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών.

Οι οργανωμένες δραστηριότητες που απαρτίζουν το πρόγραμμα και η χρήση της βιωματικής βοηθούν τα παιδιά να αποκομίζουν πολύτιμη εμπειρία σε θέματα διατροφής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σημασία ενός ισορροπημένου διαιτολογίου και των αρχών της Μεσογειακής Δίαιτας.

Η επένδυση αυτή είναι της τάξης των 250 εκατομμυρίων δρχ. και αποτελεί μια κοινωνική πρωτοβουλία της ΦΑΓΕ, προσφέροντας ουσιαστική γνώση σε θέματα διατροφής στα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.