Νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Ενα νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας, το MegaCare, δημιούργησε και προσφέρει στο κοινό η ασφαλιστική εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, το ΜegaCare παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών υγείας, όπως νοσοκομειακή περίθαλψη, νοσηλεία κατ’οίκον, παροχή τηλεφωνικών ιατρικών συμβουλών αλλά και ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος στον τομέα Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Περίθαλψης είναι η αποζημίωση όλων των πραγματοποιηθέντων εξόδων σε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η κάλυψη του ασφαλισμένου για απεριόριστο ποσό εξόδων με κάρτα νοσηλείας, η κάλυψη τοκετού μετά την παρέλευση 24 μηνών από την έναρξη του συμβολαίου με την μορφή επιδόματος κλπ.

Το πρόγραμμα συνδυάζεται επίσης, προαιρετικά, με πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης παρέχοντας στον ασφαλισμένο σειρά καλύψεων. Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ διαθέτει ένα δίκτυο 1.800 συνεργατών που απασχολούνται σε 50 καταστήματα πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και εξυπηρετούν περισσότερους από 140.000 πελάτες.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση