πως σταματαει αιμα στο στομαχι | mantoux διαμετρου 3 εκατ | biofeedback τι ειναι

Νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή ΠίστηΕνα νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας, το MegaCare, δημιούργησε και προσφέρει στο κοινό η ασφαλιστική εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, το ΜegaCare παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών υγείας, όπως νοσοκομειακή περίθαλψη, νοσηλεία κατ'οίκον, παροχή τηλεφωνικών ιατρικών συμβουλών αλλά και ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος στον τομέα Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Περίθαλψης είναι η αποζημίωση όλων των πραγματοποιηθέντων εξόδων σε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η κάλυψη του ασφαλισμένου για απεριόριστο ποσό εξόδων με κάρτα νοσηλείας, η κάλυψη τοκετού μετά την παρέλευση 24 μηνών από την έναρξη του συμβολαίου με την μορφή επιδόματος κλπ.

Το πρόγραμμα συνδυάζεται επίσης, προαιρετικά, με πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης παρέχοντας στον ασφαλισμένο σειρά καλύψεων. Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ διαθέτει ένα δίκτυο 1.800 συνεργατών που απασχολούνται σε 50 καταστήματα πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και εξυπηρετούν περισσότερους από 140.000 πελάτες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.