υπόταση | διαταση αριστερησ κοιλιασ καρδιασ | βρογχικο ασθμα | χουρμαδες | λαχνες μητρας μετα απο αποξεση

Η πείνα και το δικαίωμα στη τροφήΠάνω από 800 εκατομμύρια άνθρωποι σ' όλη τη γη ζουν σε κατάσταση χρόνιου υποσιτισμού, αναφέρεται στην έκθεση για 'την πείνα και το δικαίωμα της τροφής' του ειδικού εισηγητή του ΟΗΕ, Ελβετού καθηγητή της κοινωνιολογίας κ. Ζαν Ζιγκλέρ, ο οποίος κατήγγειλε τη σιωπηρή γενοκτονία που γίνεται σε βάρος εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Ο κ. Ζαν Ζιγκλέρ αναφέρθηκε στις επαφές του με κυβερνήσεις, όπως αυτή του Πακιστάν και στο μέλλον στο Αφγανιστάν. Οπως είπε, διαπιστώνει σειρά εμποδίων για την εξέλιξη του διεθνούς εμπορίου, όπως η αγροτική πολιτική, το χάσμα μεταξύ Βορρά και Νότου, το χρέος των πτωχών χωρών, οι πόλεμοι και οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.