χειρουργειο για στενωση αναστομωσης οισοφαγου | εκκολπωμάτωση | διάταση χοληδόχου πόρου | αρτηριτιδα

H κυβέρνηση της Ν. Αφρικής παραδέχθηκε τη σχέση HIV - AIDSΗ επιτροπή, την οποία όρισε ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Thabo Mbeki για να εξετάσει τις αιτίες του AIDS, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το AIDS προκαλείται, τουλάχιστον με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, όντως από τον ιό του ΗΙV. Το γεγονός αυτό παραδέχτηκε δημόσια και ο υπουργός υγείας της χώρας Manto Tshabalala-Msimang.

Η Νότιος Αφρική κατέχει αυτήν τη στιγμή την πρώτη θέση παγκοσμίως σε κρούσματα AIDS, μετρώντας 4,7 εκατομμύρια ασθενείς. Ο αριθμός αυτός, αντιστοιχεί στο 8-10% παγκοσμίως.
Ο πρόεδρος της χώρας είχε κατακριθεί πολύ έντονα, όταν αμφισβήτησε τη συσχέτιση ανάμεσα στο AIDS και στον ιό HIV, υποστηρίζοντας ότι το AIDS είναι μια πάθηση που την προκαλούν κοινωνικές αιτίες όπως φτώχεια αλλά ακόμη και τα φάρμακα που χορηγούνται εναντίον της νόσου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.