ρηξη εξω μηνισκου συμπτωματα | ιδιοσυγκρασία Rhus tox | μοναδες μετρησης θερμιδων

Ηπια άσκηση για σωστότερο αδυνάτισμαΗ μέτρια σωματική άσκηση, όπως το περπάτημα, το ποδήλατο και το να χρησιμοποιεί κανείς τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, σε καθημερινή βάση, έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους, απ' ότι η έντονη άσκηση. Τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται από έρευνα του πανεπιστημίου του Μάαστριχτ και δημοσιεύονται στο τελευταίο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού Nature.

Τριάντα υγιείς, μη παχύσαρκοι ενήλικες (14 γυναίκες και 16 άνδρες), ηλικίας 22-32 πήραν μέρος στη μελέτη η οποία διήρκεσε δύο εβδομάδες. Μετρήθηκε η ενέργεια που καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της ήπιας αλλά και της έντονης άσκησης.

Στην ήπια άσκηση συμπεριλήφθηκαν και όλες οι ημερήσιες δραστηριότητες όπως το ολιγόλεπτο περπάτημα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα άτομα εκείνα τα οποία ήταν δραστήρια κατά το μεγαλύτερο μέρος κάθε ημέρας χωρίς όμως να κάνουν έντονη σωματική άσκηση, κατανάλωναν μεγαλύτερο ποσό ενέργειας.

Απλές καθημερινές δραστηριότητες λοιπόν, οι οποίες δεν απαιτούν πολύ 'κόπο' και μπορούν να είναι ακόμα και ευχάριστες, βοηθούν στη σταδιακή μείωση του πλεονάζοντος σωματικού βάρους χωρίς την έντονη σωματική άσκηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.