μυς που διαχωριζει ωλενιο απο το κερκιδικο | μεγαλοβλαστική αναιμία | αιμοθωρακας | οστεοαρθρίτιδα στα χερια

Μία στις τέσσερις έγκυες στη Νότια Αφρική με HIVΗ κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αφορούν τα κρούσματα HIV & AIDS στη χώρα και δείχνουν ότι 24,5% των εγκυων έχουν μολυνθεί από τον ιό και ότι περίπου 4,7 εκατομμύρια Νοτιοαφρικανοί είναι φορείς του ιού. Τα αποτελέσματα αυτά δημοσιεύονται στο τελευταίο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού British Medical Journal.

Οι μετρήσεις αυτές γίνονται κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο, και διεξάγονται ανώνυμα. Οι μετρήσεις γίνονται σε μαιευτικές κλινικές και από τα αποτελέσματα προκύπτει η εκτίμηση για όλες τις έγκυες της χώρας.

Περισσότερο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι σημαντική αύξηση στα κρούσματα παρουσιάζεται στις έγκυες ηλικίας 20-30 ετών, όπου το ποσοτό ξεπερνά και το 30%.

Σε μικρότερες ηλικίες, κάτω των 20 ετών, το ποσοστό είναι 16,1%. Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι στις μικρότερες ηλικίες τα μηνύματα από την εκστρατεία κατά της νόσου και τη χρήση προφυλακτικού περνούν καλύτερα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.