ταχυτητα καθιζησης ερυθρων | ψιλη παραγωγη fsh and lh στον αντρα

Αντιοικολογικός Μπούς-ουλαςΤην αγανάκτηση και των πιο πιστών συμμάχων του έχει προκαλέσει η νέα αντιοικολογική πολιτική του αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους, ο οποίος δήλωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν δεσμεύεται από την υπογραφή Κλίντον στη διεθνή συνθήκη του Κιότο. Ο κ. Μπους τόνισε ότι δεν θα δεχθεί κανένα μέτρο που ενδέχεται να ζημιώσει την αμερικανική οικονομία και θα πλήξει τους αμερικανούς εργαζόμενους.

Με τη συνθήκη του Κιότο οι βιομηχανικές χώρες είχαν δεσμευτεί να μειώσουν κατά 7% μέχρι και το 2012 τις εκπομπές των αερίων που συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Με την απόφαση αυτή του αμερικανού προέδρου το μέλλον του πλανήτη εμφανίζεται ακόμα πιο δυσοίωνο.

Η βιομηχανική ρύπανση έχει δραματικές επιπτώσεις στις κλιματολογικές συνθήκες και ακραία καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν σήμερα στον Ειρηνικό απειλούν πλέον να εμφανισθούν και στις βιομηχανικές χώρες του Βορρά.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υπερασπίστηκε και την απόφασή του να αναστείλει την απόφαση της Αμερικανικής Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος-που προτάθηκε από την κυβέρνηση του Μπιλ Κλίντον-για να μειωθεί η χρήση του αρσενικού στο πόσιμο ύδωρ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.