αντιβηχικά σιρόπια | οι αλλεργίες κάνουν πυρετό | τι ειναι το παγκρεας | αντιμυκητιασικη κρεμα

Ο άνδρες προσανατολίζονται καλύτερα από τις γυναίκεςΟι άνδρες προσανατολίζονται καλύτερα από τις γυναίκες υποστηρίζουν ερευνητές στην Ουλμ, στο δεύτερο τεύχος της επιθεώρησης των χημικών "Apotheken Umschau". Στη μελέτη μετείχαν δύο ομάδες 12 ατόμων, χωρισμένες σύμφωνα με το φύλο τους, στις οποίες ζητήθηκε να βρούν την έξοδο ενός λαβύρινθου σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι γυναίκες για να εξέλθουν του λαβύρινθου χρειάσθηκαν 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα οι άνδρες βγήκαν σε 2 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα.

Οι ερευνητές πιστεύουν οτι η ικανότητα των ανδρών να κυνηγούν στην προϊστορική εποχή φαίνεται ότι έχει αποτυπώσει στον εγκέφαλό τους τρόπους για να βρίσκουν το δρόμο της επιστροφής καλύπτοντας μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.