αιματοκριτης στιγμα | υποθετο για διαστολη του τραχηλου | αυτοπεψια τι ειναι | κοπροσταση συμπτωματα

Ημέρα κατά του καπνίσματος στη ΒρετανίαΜε αφορμή την "Ημέρα κατά του Καπνίσματος" στη Μεγάλη Βρετανία, στις 14 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας της χώρας, Alan Milburn, ανήγγειλε ότι η θεραπεία υποκατάστασης της νικοτίνης πρόκειται να επεκταθεί. Συγκεκριμένα, τα σκευάσματα που υποτίθεται ότι βοηθούν στη διακοπή του καπνίσματος θα αρχίσουν να διατίθενται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Μάλιστα, οι καπνιστές θα μπορούν να προμηθεύονται τα αυτοκόλλητα, τις τσίχλες, τα σπρέι και τα υπόλοιπα αντικαπνιστικά μέσα, από πολλά είδη μαγαζιών και όχι μονο από τα φαρμακεία.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι Βρετανοί κάνουν το πρώτο τσιγάρο της ημέρας νωρίτερα από οποιοδήποτε άλλον Ευρωπαίο. Αυτό θεωρείται μια από τις αιτίες αποτυχίας των προσπαθειών διακοπής του καπνίσματος στο 60% των Βρετανών.

Ακόμη, έχει αποδειχθεί, ότι τα τσιγάρα με χαμηλή πίσσα και νικοτίνη ουσιαστικά "θολώνουν τα νέρα", εφ'όσον αποδεδειγμένα ο καπνιστής εισπνέει οκτώ φορές μεγαλύτερη πίσσα και νικοτίνη από αυτήν που αναγράφεται στο πακέτο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.