μυλη κυηση | πολλαπλο μυελωμα κλινικη εικονα | υπερτροφικη μυοκαρδιοπαθεια μη αποφρακτικη

Κατώτατο όριο βάρους στα φωτομοντέλα στη ΝορβηγίαΤο υπουργικό συμβούλιο στο Οσλο ανακοίνωσε πως πρέπει να οριστεί κατώτατο όριο βάρους για τα φωτομοντέλα, ώστε οι νέες που προσπαθούν να τα μιμηθούν, να μην προβαίνουν σε εξαντλητικές δίαιτες. 'Υπάρχει σοβαρό προβλημα, για το οποίο μπορούμε και πρέπει να κάνουμε κάτι', δήλωσε η υπουργός Υποθέσεων για την Οικογένεια και τα Παιδιά, Καρίτα Μπέκεμελεν Ορχέιμ.

Η Νορβηγία εξετάζει την περίπτωση να περάσει νομοσχέδιο που θα ορίζει κατώτατο όριο βάρους για τα φωτομοντέλα, αν η βιομηχανία της μόδας και της διαφήμισης δεν κάνουν κάτι γι αυτό. Η υπουργός είπε ότι τα κορίτσια υποβάλλονται σε αυστηρές δίαιτες για να μοιάζουν στα πολύ αδύνατα μανεκέν που προβάλλουν τα περιοδικά.

"Ελπίζω ότι η πρότασή μας αυτή να βρεί ανταπόκριση στις επιχειρήσεις της διαφήμισης και του μόντελινγκ, ώστε να θέσουν κανόνες και το κατώτατο όριο βάρους να είναι ένας από τους κανόνες αυτούς", πρόσθεσε. Ορισμένα πρακτορεία φωτομοντέλων, πάντως, άρχισαν να διαμαρτύρονται ισχυριζόμενα ότι η ρύθμιση θα πλήξει τις κοπέλες που είναι πολύ αδύνατες και ότι είναι δύσκολο να καθοριστεί ένα τέτοιο όριο, αφού το βάρος εξαρτάται από την ηλικία, το ύψος και την ανατομία του κάθε φωτομοντέλου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.