εικονες με τον κολπο τις γηνεκας | που ειναι ο τραχηλος στο λαιμο | ενζυματικη ανανεωση του οργανισμου

20.000 παιδιά κάτω από το όριο φτώχειας στη πλούσια ΝορβηγίαΠερισσότερα από 20.000 παιδιά ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας στη Νορβηγία, μια από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο. Την αποκάλυψη αυτή έκανε το Νορβηγικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού σε έκθεσή του, που έδωσε στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού στο Ιντερνετ, περισσότερα από 20.000 παιδιά στη Νορβηγία προέρχονται από οικογένειες που είχαν στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας εισοδήματα κάτω του ορίου της φτώχειας. Ο δε γενικός γραμματέας του Ερυθρού Σταυρού κ. Σβεν Μολεκλέιφ προσθέτει ότι 'Ο αριθμός αυτός είναι ανάρμοστος για το νορβηγικό κράτος πρόνοιας'.

Παράλληλα σχετική έρευνα της Κεντρικής Υπηρεσίας Στατιστικής (SSB) δείχνει μια μεγάλη αύξηση της παιδικής εγκληματικότητας κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Σύμφωνα με αυτή, 2.482 παιδιά ηλικίας από 5 ως 10 ετών ενεπλάκησαν σε διάφορες παρανομίες μέσα στο έτος 1999, αριθμός τριπλάσιος από τον αντίστοιχο του έτους 1995. Επίσης σύμφωνα με την εφημερίδα Dagsavisen, το 10% των παρανομιών αυτών θα επέσυρε ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή, αν δεν επρόκειτο για ανηλίκους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.