νόσος crohn | χρήση αντιτετανικού | δυσπαρευνια ειδη | βαβοτονια | βουβονοκοιλη | κοιλιακοι μυς | απονευρωση

Τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά της Γιουγκοσλαβίας.Με τηλεμαραθώνιο που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Τρίτη 13 Μαρτίου από την ΕΤ-3 και στον οποίο θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, εκδηλώνει το Βαλκανικό Φεστιβαλ Νέων την αλληλεγγύη του στο λαό της Γιουγκοσλαβίας που εξακολουθεί να πάσχει από τις επιπτώσεις των περσινών βομβαρδισμών.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον τηλεμαραθώνιο που θα μεταδίδεται από την ΕΤ-3 από τις 10 το πρωί ως το βράδυ θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων που θα αποσταλούν στα παιδιατρικά νοσοκομεία της γειτονικής χώρας.

Στη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΕΤ-3 κ.Δημήτρη Κατσαντώνη θα 'τρέχει' στις οθόνες της τηλεόρασης τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα μπορούν οι τηλεθεατές να καταθέτουν την προσφορά τους και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν συνοδεία επιτροπής σε δύο παιδιατρικά νοσοκομεία στο Βελιγράδι και στο αλβανόφωνο Κόσοβο.

Το Βαλκανικό Φεστιβαλ Νέων, όπως ανακοίνωσε επίσης ο καλλιτεχνικός διευθυντής του κ.Γιώργος Κυτίδης, διοργανώνει αύριο στην Κατερίνη συναυλία ελληνικής ροκ μουσικής από την οποία τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων για την πρώην Γιουγκοσλαβία .

Στις 10 και 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου εξάλλου το Βαλκανικό φεστιβαλ νέων διοργανώνει πάρτι με μουσική και γεύσεις από τη Γιουγκοσλαβία . Το πάρτυ στο οποίο θα μετέχουν γιουγκοσλάβοι μάγειρες και μουσικοί θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη , το Λιτόχωρο και τη Λεπτοκαριά αντίστοιχα το τριήμερο 30,31 Μαρτίου και 1η Απριλίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.