Τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά της Γιουγκοσλαβίας.

Με τηλεμαραθώνιο που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Τρίτη 13 Μαρτίου από την ΕΤ-3 και στον οποίο θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, εκδηλώνει το Βαλκανικό Φεστιβαλ Νέων την αλληλεγγύη του στο λαό της Γιουγκοσλαβίας που εξακολουθεί να πάσχει από τις επιπτώσεις των περσινών βομβαρδισμών.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον τηλεμαραθώνιο που θα μεταδίδεται από την ΕΤ-3 από τις 10 το πρωί ως το βράδυ θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων που θα αποσταλούν στα παιδιατρικά νοσοκομεία της γειτονικής χώρας.

Στη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΕΤ-3 κ.Δημήτρη Κατσαντώνη θα ‘τρέχει’ στις οθόνες της τηλεόρασης τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα μπορούν οι τηλεθεατές να καταθέτουν την προσφορά τους και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν συνοδεία επιτροπής σε δύο παιδιατρικά νοσοκομεία στο Βελιγράδι και στο αλβανόφωνο Κόσοβο.

Το Βαλκανικό Φεστιβαλ Νέων, όπως ανακοίνωσε επίσης ο καλλιτεχνικός διευθυντής του κ.Γιώργος Κυτίδης, διοργανώνει αύριο στην Κατερίνη συναυλία ελληνικής ροκ μουσικής από την οποία τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων για την πρώην Γιουγκοσλαβία .

Στις 10 και 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου εξάλλου το Βαλκανικό φεστιβαλ νέων διοργανώνει πάρτι με μουσική και γεύσεις από τη Γιουγκοσλαβία . Το πάρτυ στο οποίο θα μετέχουν γιουγκοσλάβοι μάγειρες και μουσικοί θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη , το Λιτόχωρο και τη Λεπτοκαριά αντίστοιχα το τριήμερο 30,31 Μαρτίου και 1η Απριλίου.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση