αποξεση ενδομητριου | αλδοστερονη αυξημενη | καπνισμα και γυμναστικη | συχνοουρια αιτιες | hba2 εξεταση

Νοσηλευτική της ΑποκατάστασηςΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα πρόκειται να τεθεί δημοσίως και εκ των έσω το πρόβλημα της νοσηλευτικής αποκατάστασης από το "ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ", μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που διευθύνεται από ανθρώπους που ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας και το Ινστιτούτο Αριστοτέλης υπό τον Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Αριστοτέλη Βρίτσιο.

Οι δύο αυτοί φορείς διοργανώνουν το 1ο Συμπόσιο για τη Νοσηλευτική της Αποκατάστασης, την Ανεξάρτητη Διαβίωση και την Ποιότητα Ζωής στο πλαίσια του Διαπανεπιστημιακού Συμποσίου Ογκολογίας, στις 30 Αυγούστου του 2001.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας "στην Ελλάδα η μόνη νοσηλευτική που ασκείται είναι η νοσηλευτική δημοσιοϋπαλληλίας η οποία θα είχε αυτοκαταργηθεί εάν δεν υπήρχαν στα νοσοκομεία οι συνοδοί των ασθενών για την υλοποίηση των δύσκολων, των βρώμικων και των λιγότερο
αποδεκτών εργασιών".

Εάν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε επικοινωνήστε με το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ στο τηλ. (031) 211915, fax (031) 968178, ή στείλτε email στην διεύθυνση info@disabled.gr.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.