δίαιτα γαστριτιδας | φλεβοκομβικη ταχυκαρδια αντιμετωπιση | καρκινος στο παγκρεας | νοσος του paget

ΙΝΚΑ: Επανεμφάνιση ταξικών χαρακτηριστικών στη διατροφήΤο ΙΝΚΑ θα πολεμήσει με κάθε τρόπο την επανεμφάνιση ταξικών χαρακτηριστικών στη διατροφή, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ), κ. Χαράλαμπος Κουρής. Ο κ. Κουρής επισήμανε επίσης τα προβήματα στο σύστημα εποπτείας της αγοράς, καθώς μειώνονται οι παραπομπές νοθευτών στη δικαιοσύνη και αυξάνονται συνεχώς τα ακατάλληλα τρόφιμα.

Εθνικά προϊόντα, όπως η φέτα και το λάδι απαξιώνονται συνεχώς λόγω της νοθείας και η διατροφή αποκτά ξανά ταξικά χαρακτηριστικά λόγω της ραγδαίας αύξησης των τιμών, υπογράμμισε το ΙΝΚΑ.

Ο κ. Κουρής επισήμανε ότι το 43% των πολιτών που θέλουν να πληροφορηθούν για την ασφάλεια των τροφίμων εμπιστεύεται το ΙΝΚΑ, σε αντίθεση με τους παραγωγούς και την κυβέρνηση που συγκεντρώνουν το 19% της εμπιστοσύνης των καταναλωτών για το ίδιο θέμα, σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.