Πέθανε 24χρονη μετά από άμβλωση

Μητέρα δυο παιδιών άφησε την τελευταία της πνοή σε ιδιωτικό ιατρείο της Δράμας, όπου είχε πάει να κάνει επέμβαση τεχνητής διακοπής της εγκυμοσύνης της. Πρόκειται για την Θ. Ν. 24 χρόνων από την Πρώτη Σερρών. Η επέμβαση έγινε στο ιατρείο του γυναικολόγου κ. Ν. Φωτιάδη 42 χρόνων, με τη συνεργασία του αναισθησιολόγου κ. Θ. Νικολακόπουλου 47 χρόνων. Η άτυχη γυναίκα είχε αποφασίσει την διακοπή της κύησης, μια και δεν μπορούσε να υποβληθεί σε τρίτη καισαρική, λόγω του ότι ήδη είχε γεννήσει με αυτόν τον τρόπο τα πρώτα δύο παιδιά της.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής επισκέφθηκε με το συζυγό της, τον γυναικολόγο στο ιατρείο του στη Δράμα και όταν της δόθηκε νάρκωση προκλήθηκε μπλάκ-άουτ της ΔΕΗ στη Βόρεια Ελλάδα. Ο γιατρός μαζί με το συνάδελφό του Θεόδωρο Νικολακόπουλο και το σύζυγο της γυναίκας μετέφεραν την 24χρονη στο χωριό της, την Πρώτη Σερρών, όπου και συνήλθε από την αναισθησία ύστερα από μικρό χρονικό διάστημα και φυσικά η επέμβαση διακοπής της κύησης δεν έγινε. Οι γιατροί της είπαν να ξαναπάει το πρωί της Κυριακής, όπως και έγινε. Της δόθηκε πάλι νάρκωση, αλλά δεν μπόρεσε να επανακτήσει τις αισθήσεις της. Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής κ. Μηνάς Γεωργιάδης, προέκυψε ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε υπογκαιμικό σόκ και επακόλουθη καρδιακή ανακοπή.

Ο σύζυγός της κατέφυγε στην Αστυνομία Δράμας και κατήγγειλε το περιστατικό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δυο γιατροί και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ο οποίος ανέθεσε την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση