γινγκ γιανγ | VY σιροπια για μολυνση λαιμου | αποκόλληση πλακούντα συμπτώματα

Πέθανε 24χρονη μετά από άμβλωσηΜητέρα δυο παιδιών άφησε την τελευταία της πνοή σε ιδιωτικό ιατρείο της Δράμας, όπου είχε πάει να κάνει επέμβαση τεχνητής διακοπής της εγκυμοσύνης της. Πρόκειται για την Θ. Ν. 24 χρόνων από την Πρώτη Σερρών. Η επέμβαση έγινε στο ιατρείο του γυναικολόγου κ. Ν. Φωτιάδη 42 χρόνων, με τη συνεργασία του αναισθησιολόγου κ. Θ. Νικολακόπουλου 47 χρόνων. Η άτυχη γυναίκα είχε αποφασίσει την διακοπή της κύησης, μια και δεν μπορούσε να υποβληθεί σε τρίτη καισαρική, λόγω του ότι ήδη είχε γεννήσει με αυτόν τον τρόπο τα πρώτα δύο παιδιά της.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής επισκέφθηκε με το συζυγό της, τον γυναικολόγο στο ιατρείο του στη Δράμα και όταν της δόθηκε νάρκωση προκλήθηκε μπλάκ-άουτ της ΔΕΗ στη Βόρεια Ελλάδα. Ο γιατρός μαζί με το συνάδελφό του Θεόδωρο Νικολακόπουλο και το σύζυγο της γυναίκας μετέφεραν την 24χρονη στο χωριό της, την Πρώτη Σερρών, όπου και συνήλθε από την αναισθησία ύστερα από μικρό χρονικό διάστημα και φυσικά η επέμβαση διακοπής της κύησης δεν έγινε. Οι γιατροί της είπαν να ξαναπάει το πρωί της Κυριακής, όπως και έγινε. Της δόθηκε πάλι νάρκωση, αλλά δεν μπόρεσε να επανακτήσει τις αισθήσεις της. Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής κ. Μηνάς Γεωργιάδης, προέκυψε ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε υπογκαιμικό σόκ και επακόλουθη καρδιακή ανακοπή.

Ο σύζυγός της κατέφυγε στην Αστυνομία Δράμας και κατήγγειλε το περιστατικό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δυο γιατροί και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ο οποίος ανέθεσε την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.