μαντου | χλαμυδια πνευμονιας | ταχυκαρδια | πρωτεινικη διαιτα | ηπατιτιδα β θεραπεια 2014 | αθλητισμος και υγεια

Πέθανε ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμουΟ γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Antonio Todde, πέθανε την Παρασκευή, στη Σαρδηνία, σε ηλικία 112 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση των συγγενών του. Ο Antonio Todde θα γιόρταζε για 113η φορά τα γενέθλιά του στις 22 Ιανουαρίου.

Βοσκός στο επάγγελμα, ο Antonio Todde, γεννήθηκε σε ένα μικρό ορεινό χωριό της Σρδηνίας το 1889, και τον περασμένο χρόνο αναγνωρίστηκε από το βιβλίο Γκίνες ως ο πιο γηραιός άνθρωπος του κόσμου.

Η διατροφή του Todde ήταν ιδιαίτερα απλή και στηριζόταν στα ζυμαρικά και τις σούπες χορταρικών, ενώ η κατανάλωση κρέατος ήταν περιστασιακή.

"Απλά, αγάπα τον αδερφό σου και πίνε ένα καλό ποτήρι κόκκινο κρασί κάθε μέρα" είχε δηλώσει στα τελευταία του γενέθλια (112α) ο Αντόνιο Τόντε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.