τι ειναι τα ακροαστικα | κοκορετσι λιπαρα | karkinos tou pankreatos

Στο Ιντερνετ ο χάρτης του ανθρώπινου γονιδιώματοςΟ χάρτης του ανθρώπινου γονιδιώματος, που δόθηκε στην δημοσιότητα από τη διεθνή κοινοπραξία δημόσιας έρευνας 'Σχέδιο του ανθρώπινου γονιδιώματος (HGP)' βρίσκεται στο Ιντερνετ και η πρόσβαση σε αυτόν είναι δωρεάν για τους ερευνητές απ' όλον τον κόσμο και για το κοινό, όπως ανακοίνωσαν τα διεθνή ινστιτούτα Υγείας (NIH).

'Η ιστοσελίδα (www.ncbi.nlm.nih.gov/genome/guide/human), για την οποία είναι υπεύθυνο το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης για την Βιοτεχνολογία (NCBI), προσφέρει μια ενιαία και μοναδική πηγή για τους ερευνητές της βιοιατρικής απο όλον τον κόσμο', διευκρινίζεται στο ανακοινωθέν, που δόθηκε στη δημοσιότητα στη Μπεθεσδά (ανατολικό Μέριλαντ). Στην ιστοσελίδα οι ερευνητές μπορούν να εξετάσουν κυρίως τον εντοπισμό ενός γονιδίου στη γονιδιακή δομή, το συσχετισμό των ασθενειών με τα αντίστοιχα γονίδια, τη μελέτη των γενετικών παραλλαγών και την επαλήθευση του κατά πόσο ένα ίδιο γονίδιο βρίσκεται σε άλλους ζωντανούς οργανισμούς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.