σκωληκοειδίτιδα συμπτωματα | αντενδείξεις δινολουτρο | οξεια μεση ωτιτιδα | στεφανιαια υπερηχογραφημα

Τιμήθηκε ο Ελληνας χαρτογράφος του ανθρώπινου εγκεφάλουTον ομογενή καθηγητή κ. Γεώργιο Παξινό τίμησε το αυστραλιανό Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, δίνοντάς του τον τίτλο του καθηγητή επιστημονικής έρευνας (Scentia Professor), για το ευρύτατο ερευνητικό έργο του στον τομέα της Βιοϊατρικής . Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για τον καθηγητή κ. Παξινό, ο οποίος θεωρείται ως ο ‘χαρτογράφος’ του ανθρώπινου εγκεφάλου με τις εντυπωσιακές έρευνές του και την ογκώδη βιβλιογραφία του, για τον εγκέφαλο των ποντικών, των πιθήκων και του ανθρώπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ‘Ο Ατλας του ανθρώπινου εγκεφάλου’, που εξέδωσε τελευταία, τιμήθηκε με Αριστείο επιστημονικής έρευνας από το Σύνδεσμο Εκδοτών Αμερικής και αποτελεί τη ‘Βίβλο’ της Βιοϊατρικής Επιστήμης. Ο κ. Παξινός γεννήθηκε στην Ιθάκη, όπου και τελείωσε το Ναυτικό Γυμνάσιο, σπούδασε στις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκε στην Αυστραλία. Ο ίδιος, αν και έχει τιμηθεί με πολυάριθμους τίτλους και βραβεία για την πρωτοποριακή δουλειά του, δηλώνει ιδιαίτερα υπερήφανος για την αναγνώριση του έργου του απο τους συναδέλφους του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.