καταγμα κοκκυγος θεραπεια | λαγονιο | εκκολπώματα παχεος εντερου | τι ειναι το πυελο | hamster pos na to frodizo

Υπερκινητικά παιδιά - Προβληματικοί έφηβοιΠερίπου το 40% των υπερκινητικών παιδιών μεγαλώνοντας γίνονται προβληματικοί έφηβοι, σύμφωνα με τη Γερμανική Ενωση Ψυχιατρικής, Ψυχοθεραπείας και Νευρολογίας (DGPPN), που εδρεύει στο Ααχεν στη Γερμανία. Παρότι τα παιδιά χάνουν αυτή την τάση που τα χαρακτηρίζει για συνεχή δραστηριότητα, εξακολουθούν ως έφηβοι πλέον να μην μπορούν να αυτοσυγκεντρωθούν και να έχουν εσωτερική ηρεμία. Παρουσιάζουν μια τάση να κάνουν μια ασταθή ζωή και δεν έχουν αυτοέλεγχο.

Σύμφωνα με τη ιατρική γερμανική ένωση, το 30% των ατόμων με ψυχικές διαταραχές που τα προβλήματά τους ξεκινούν από την παιδική ηλικία, στην εφηβεία υποφέρουν από προβλήματα εθισμού. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα που πάσχουν από σύνδρομο υπερκινητικότητας διατρέχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να εκδηλώσουν εγκληματική συμπεριφορά, σε σχέση με τα ψυχικά υγιή άτομα. Ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος όταν δεν ακολουθείται θεραπεία για τη νόσο. Η φαρμακευτική αγωγή μπορεί να βοηθήσει το 60-70% των ασθενών, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.