επιπτωσεις αναρροφητικης εμβρυουλκιας | απόξυσι μετά από αποβολή | τι σημαινει πρησμενο στηθος στα σκυλια

Ποτό με ...βιάγκρα απαγορεύτηκε στην ΙαπωνίαΕνα ελαφρύ κοκτέιλ που περιέχει την ίδια διεγερτική ουσία που υπάρχει στο χάπι Βιάγκρα, απαγορεύθηκε από τις ιαπωνικές υγειονομικές αρχές, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο Κιόντο. Το διεγερτικό αυτό, που πολυδιαφημιζόταν κυρίως στα ανδρικά περιοδικά και στο διαδίκτυο ως "η λύση στα βραδινά σας προβλήματα", έχει ακριβώς την ίδια δράση με το χάπι κατά της ανικανότητας, επισημαίνει ιάπωνας αξιωματούχος.

Από τις 47.000 φιάλες του ποτού αυτού που εισήχθησαν στη χώρα από τη γειτονική Κίνα πριν από ένα χρόνο, οι 4.000 έχουν ήδη πουληθεί από φαρμακεία της περιοχής Ναγκόγια στη δυτική Ιαπωνία. Κάθε φιάλη περιέχει 64,3 χιλιοστόγραμμα (mg) της χημικής διεγερτικής ουσίας του βιάγκρα, ποσότητα πολύ μεγαλύτερη από τα 25 ή 50 mg που περιέχει ένα χάπι βιάγκρα, επεσήμανε ο αξιωματούχος. Κάθε φιάλη κοστίζει 3.000 γεν (περίπου 9.500 δρχ.) ενώ η τιμή για ένα χάπι βιάγκρα κυμαίνεται στα 1.200 γεν. Ο αξιωματούχος είπε ότι το ποτό αυτό παραβιάζει την ιαπωνική νομοθεσία για τα φάρμακα. Η εταιρία που εισήγαγε το προϊόν, πάντως, ανακοίνωσε ότι το ποτό φτιάχνεται από χυμό κινέζικων φρούτων που μοιάζουν με σταφύλια και δεν είχε ιδέα για τη χημική διεγερτική ουσία...

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.