αντισώματα κυτταρομεγαλοϊού igg | eikones gia psora | Ισχιακό πλέγμα ανατομία

Συνδιάσκεψη της ΝΔ για την Υγεία στην ΑλεξανδρούποληΜε τη συμμετοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή, πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη, προσυνεδριακή Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: "Υγεία για όλους στον 21ο Αιώνα". Το συντονισμό της συνδιάσκεψης θα έχει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Συνεδρίου Τζανής Τζαννετάκης, ενώ η βασική εισήγηση θα γίνει από τον τομεάρχη Υγείας της ΝΔ κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρχει και τηλεσυνδιάσκεψη για θέματα υγείας, με την καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ν. Αγνάντη και με το διευθυντή του ΕΚΑΒ στην Αθήνα, κ. Γ. Χαμαλάκη. Επίσης θα παραστούν και θα καταθέσουν προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο χώρο της υγείας, οι πρόεδροι, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εμμ. Καλοκαιρινός, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Δημ. Βαγιωνάς, της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Χρ.Καραπάνος, της ΠΟΕΔΗΝ κ. Σ. Κουστομπέλης, ο πρύτανης του ΔΠΘ κ. Κων/νος Σιμόπουλος, καθώς και οι πρόεδροι των ιατρικών συλλόγων των τριών νομών της Θράκης. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι με ομιλία του κ. Κ. Καραμανλή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.