ακροαστικα | τα εκκολπώματα του παχεος εντέρου μπορει να είναι κακοήθη | ιλαρα σπυρακια φαγουρα

Δωρεά ομογενή για δημιουργία κέντρου φροντίδας ηλικιωμένωνΜεγάλη χρηματική δωρεά, για τη δημιουργία κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου, έκανε ο 73χρονος φαρμακοβιομήχανος κ. Εμμανουήλ Ζαχαρής, που γεννήθηκε στην Αμερική από γονείς που είχαν μεταναστεύσει εκεί, από το χωριό αυτό της Λέσβου. Το περασμένο καλοκαίρι ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την γενέτειρα των γονιών του, καλεσμένος του σημερινού δημάρχου της κωμόπολης Χριστόφα Χατζηγιάννη. Χωριό με σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα, η Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με το δήμαρχό της, αντιμετωπίζει πρόβλημα στέγασης ενός οργανισμού κοινωνικής φροντίδας των ηλικιωμένων κατοίκων του χωριού.

Ο κ. Ζαχαρής έσκυψε με ενδιαφέρον στο πρόβλημα των συγχωριανών του και πριν λίγες μέρες με επιστολή του έκανε γνωστό στο δήμο την αποστολή ενός ποσού 750.000 δολαρίων καταρχάς, με πρόθεση να ολοκληρώσει και σε επίπεδο λειτουργίας το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων. Ιδιοκτήτης της φαρμακοβιομηχανίας "KOS", ο κ. Εμμανουήλ Ζαχαρής τα τελευταία χρόνια ξόδεψε περίπου 25 δισεκατομμύρια δραχμές για την κατασκευή δύο πτερύγων του διάσημου Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης. Σε αυτές στεγάστηκαν "όπως πρέπει σε δημιουργήματα Ελλήνων" έργα τέχνης της κλασικής αρχαιότητας και της βυζαντινής περιόδου. Στα τελευταία περιλαμβάνονται και μια σειρά έργα ιδιοκτησίας του που "δάνεισε" στη διάσημη έκθεση η οποία μάλιστα εγκαινιάστηκε πρόσφατα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.