λοιμωξη εντερου | ποιες τροφες αυξάνουν την προλακτινη | ορισμος περιτονίτιδας

30 χρόνια λειτουργίας του Μαιευτηρίου ΛητώΜε την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 χρόνων λειτουργίας, το Μαιευτήριο Λητώ πραγματοποιεί εκδήλωση το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών (Στ. Δέλτα 15 Π. Ψυχικό). Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί μέλη της Ακαδημίας Αθηνών, η ηγεσία των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας, Δημοτικές Αρχές (Δήμος Αθηνών, Ψυχικού κλπ), διακεκριμένοι επιστήμονες, ιατροί μαιευτήρες γυναικολόγοι καθώς και άλλων ειδικοτήτων από τον Ιδιωτικό και το Δημόσιο τομέα υγείας, επιχειρηματικός κόσμος, εκπρόσωποι τύπου, γυναίκες που έχουν νοσηλευτεί καθώς και παιδιά που έχουν γεννηθεί στο μαιευτήριο από το 1970.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει κύκλο ομιλιών επιστημονικού, κοινωνικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος. Ο Ακαδημαϊκός ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής κύριος Νίκος Ματσανιώτης θα μιλήσει για την 'Περιγεννητική θνησιμότητα τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα'. Η κυρία Νίκη Γουλανδρή πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για 'το παιδί του 21ου αιώνα στο φυσικό και κοινωνικό του περιβάλλον', η Βουλευτής Β' Αθηνών κυρία Μαρία Δαμανάκη για την 'Γυναίκα στον 21ο αιώνα' και η δημοσιογράφος της εφημερίδας 'Νέα' κυρία Ειρήνη Καρανασοπούλου θα αναπτύξει το θέμα΄'ανύπαντρη μητέρα'.

Παράλληλες εκδηλώσεις έχουν προγραμματισθεί: Εκθεση φωτογραφιών Λητώ '30 χρόνια πριν', έκθεση έργων της Αίθουσας Σκουφά 4 'Η γυναίκα στην σύγχρονη ζωγραφική', έκθεση Quilt art 'Γυναίκα' της κυρίας Αννας Καζάκου- Σιδηροπούλου, έκθεση ιατρικών εργαλείων Μαιευτικής Γυναικολογίας του προηγούμενου αιώνα, ενημερωτική παρουσίαση 'σώστε τα παιδιά' μέλου του International Save the Children Alliance. Παιδότοπος έχει διαμορφωθεί ειδικά για την εκδήλωση για τους μικρούς προσκεκλημένους φίλους του μαιευτηρίου Λητώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.