που γινεται το αντιτετανικο εμβολιο | τι εινε λιμοξι. | τενοντιτιδα αντιχειρα | αορτικη ανεπαρκεια

Σε δύο χρόνια κυκλοφορεί το γυναικείο ΒιάγκραΗ γυναικεία έκδοση του Βιάγκρα, του διάσημου φάρμακου κατά της ανδρικής ανικανότητας, θα κυκλοφορήσει περίπου σε δύο χρόνια, βεβαιώνει ο Χένρι ΜακΚίνελ, διευθυντής της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εβδομαδιαία γερμανική οικονομική επιθεώρηση "Βίρτσαφτσβοχε". "Δαπανήσαμε 50 εκατομμύρια δολάρια για να ανακαλύψουμε αυτό που θα μπορούσε να μας έχει πει κάθε γυναίκα, δηλαδή ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πολύ πιο περίπλοκο και δύσκολο να μετρηθεί σε σχέση με αυτή των ανδρών".

Παρόλα αυτά, συνέχισε ο διευθυντής της Pfizer, σύμφωνα με τα πρώτα πειράματα, το μελλοντικό αυτό φάρμακο, που ελπίζεται να αντιμετωπίσει την ψυχρότητα, "έχει επιδράσει μέχρι τώρα στις γυναίκες εξίσου αποτελεσματικά όσο και το Βιάγκρα στους άνδρες". Η φαρμακοβιομηχανία Pfizer, με ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 30 δισ. δολαρίων, είναι παγκόσμια γνωστή κυρίως χάρη στο Βιάγκρα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι γιατροί έχουν συνταγογραφήσει το Βιάγκρα σε περίπου πέντε εκατομμύρια Αμερικανούς από τον Απρίλιο του 1998 που κυκλοφόρησε το "γαλάζιο χαπάκι".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.