επιπτωσεις red bull | παχος ενδομητριου | ιντερφερονη | τι είναι το στιγμα | ψωριαση σκυλου | χειρισμοι μαλαξης

Οι Πανεπιστημιακοί συνεχίζουν. Η πρόεδρος του ΔΕΠ της Ιατρικής Αθήνας μιλά στο CareΣυνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη η αναστολή από το εκπαιδευτικό, ερευνητικό και κλινικό έργο των καθηγητών, ύστερα από πρόταση του Δ.Σ. του συλλόγου ΔΕΠ της Ιατρικής σχολής Αθηνών, την οποία και απεδέχθη η Γ.Σ. τμήματος της Ιατρικής σχολής. Σύμφωνα με την απόφαση, θα πραγματοποιηθεί πενθήμερη αναστολή και την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα από τις 29/1/2001 εως και τις 2/1/2001. Νέα Γ.Σ. του συλλόγου ΔΕΠ έχει προγραμματισθεί για τη 1η Φεβρουαρίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την πρόεδρο του συλλόγου ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, αναπληρώτρια καθηγήτρια Βιολογικής Χημείας, κ. Α. Αστερίου, μας ανέφερε ότι με το νέο νομοσχέδιο υπάρχει απευθείας επέμβαση στο διδακτικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο των Πανεπιστημιακών καθηγητών από μη πανεπιστημιακά όργανα, καταστρατηγώντας με αυτό τον τρόπο την αυτοδυναμία και τη λειτουργική ανεξαρτησία των μελών του ΔΕΠ και κυρίως την αυτοτέλεια και την αυτοδυναμία του Πανεπιστημίου.

Σε σχετική ερώτηση που υποβάλαμε για την πρόβλεψη θέσης κλινικού καθηγητή στο ΕΣΥ, η κ. Αστερίου μας απάντησε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ακαδημαϊκός τίτλος, που να απονέμεται από μη ακαδημαϊκά όργανα. Οταν κάναμε σχετική αναφορά σε δημοσιεύματα του τύπου, που αναφέρουν ότι έγινε χθές συνάντηση του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας κ. Αλέκου Παπαδόπουλου με εκπροσώπους των καθηγητών, απάντησε ότι ως πρόεδρος του συλλόγου ΔΕΠ των καθηγητών δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση για αυτή τη συνάντηση και η ίδια δεν συμμετείχε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.