ακροαστικα τι ειναι | ιογενης επιπεφυκιτιδα | ποσο στοιχιζει η απονευρωση | προδρομικός πλακούντας αιτιες

Γονείς βγάλτε την τηλεόραση από την κουζίναΤα παιδιά τα οποία βλέπουν τηλεόραση κατά τη διάρκεια των γευμάτων τους, καταναλώνουν λιγότερα φρούτα και λαχανικά και περισσότερα φαγητά τύπου σνακ, πίτσες και αναψυκτικά. Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν από έρευνα του τμήματος διατροφής του Tufts University στις ΗΠΑ, η οποία δημοσιεύεται στο τεύχος Ιανουαρίου του έγκριτου επιστημονικού περιοδικού Pediatrics της Αμερικάνικης Ακαδημίας Παιδιατρικής. Η έρευνα η οποία μελέτησε 91 οικογένειες στην Ουάσινγτον βρήκε ότι οι μισές από αυτές βλέπουν τηλεόραση κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Τα παιδιά από τις οικογένειες με υψηλή τηλεθέαση προσελάμβαναν χαμηλότερο ποσοστό ενέργειας από υδατάνθρακες ενώ κατανάλωναν διπλάσια ποσότητα καφεϊνης (κυρίως από αναψυκτικά) σε σχέση με τα παιδιά με χαμηλή τηλεθέαση. Επίσης η έρευνα έδειξε ότι δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των ωρών που εργάζονται οι μητέρες εκτός σπιτιού και των ωρών τηλεθέασης, αλλά υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του μορφωτικού επιπέδου των γονέων και των ωρών τηλεθέασης. Επίσης οι γονείς είναι εκείνοι οι οποίοι ουσιαστικά θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο για την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.