συμπτωματα σπασμενων πλευρων | γαστρινωμα τι ειναι | πρηξιμο στην κατω γναθο

'Καθαρές' οι εξετάσεις αίματος των Ελλήνων φοιτητώνΔεν υπάρχει κανένα ανησυχητικό εύρημα στις αιματολογικές εξετάσεις των Ελλήνων φοιτητών, που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια της Γιουγκοσλαβίας, οι οποίοι προσήλθαν την Παρασκευή για να εξεταστούν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε το μεσημέρι ο πρόεδρος του νοσηλευτικού ιδρύματος Μάριος Πυρπασόπουλος. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Πυρπασόπουλος εξήγησε ότι η μοναδική ασφαλής εξέταση για να εντοπιστεί αν κάποιος έχει εκτεθεί σε εκπομπή ραδιενέργειας μπορεί να γίνει μόνο στα εργαστήρια του 'Δημόκριτου'. Στη λύση αυτή προσανατολίζονται οι περισσότεροι φοιτητές και έτσι σήμερα στα εργαστήρια του ΑΧΕΠΑ προσήλθαν για να εξεταστούν μόνο έξι φοιτητές αλλά και δύο στρατιώτες, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει στις μονάδες των ειρηνευτικών δυνάμεων.

Στο μεταξύ παρά την έντονη ανησυχία των φοιτητών και των γονιών τους πολλά από τα παιδιά – κυρίως όσοι φοιτούν στα πρώτα έτη των σχολών τους - έχουν ήδη από το πρωί επιστρέψει στις αίθουσες των γιουγκοσλαβικών πανεπιστημίων. Οι φοιτητές, που προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη συνεδρίασαν στο Εργατικό Κέντρο της πόλης προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους στην συνάντηση αντιπροσωπείας του συνόλου των φοιτητών και των γονέων τους με τον υπουργό Παιδείας κ. Πέτρο Ευθυμίου. Τέλος με ανακοίνωση του, ο καθηγητής του Εργαστηρίου Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΑΠΘ κ.Νικόλαος Μουσιόπουλος εμφανίζεται καθησυχαστικός για το ενδεχόμενο ραδιενεργού ή τοξικής μόλυνσης της ατμόσφαιρας και του εδάφους στην ελληνική επικράτεια διαβεβαιώνοντας ότι την τελευταία διετία δεν έλαβε χώρα άξια λόγου μεταφορά τέτοιων ουσιών στον ελλαδικό χώρο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.