παρωνυχίδα στο ποδι | embola | σπασιμο κλειδας θεραπεια | γιατι πονάει το πτερυγιο του αυτιού?

Δημόκριτος: Καθαρή η Ελλάδα από ραδιενέργειαΔεν υπάρχει πρόβλημα ραδιενέργειας στη χώρα μας, μια και εδώ και δεκαπέντε χρόνια οι τιμές είναι σταθερές, δήλωσε ο κ. Μιχάλης Αντωνόπουλος, διευθυντής του Ινστιτούτου Πυρηνικής Τεχνολογίας και ακτινοπροστασίας του ‘Δημόκριτου’ απαντώντας σε ερώτηση, σε σχετική συνέντευξη Τύπου. Οπως μάλιστα τόνισε κατηγορηματικά στον ελληνικό χώρο και στην Βόρεια Ελλάδα δεν έχει υπάρξει καμία μόλυνση και δεν έχουν έρθει τέτοιοι ρύποι. ‘Η Ελλάδα και η Βόρειος Ελλάδα είναι καθαρότατη’. Ωστόσο ο κ. Αντωνόπουλος χαρακτήρισε ως έγκλημα αυτό που συνέβη στο Κόσοβο και τόνισε ότι στις περιοχές όπου πέσαν οι βόμβες η ρύπανση υπάρχει και είναι πολύ σοβαρή.

Ταυτόχρονα το ‘Δημόκριτο’ επισκέφθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΝ, κ. Κωνσταντόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τους κινδύνους που υπάρχουν για τη χώρα μας γύρω από το θέμα της ραδιενέργειας. Σε συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε ως εγκλημα τη χρήση όπλων στο Κόσοβο με ραδιενεργά χημικά που είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον. Αναφερόμενος μάλιστα στα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν στο μέλλον για την προστασία τόσο του πληθυσμού όσο και των ευρύτερων περιοχών, ζήτησε την απόσυρση των ελληνικών δυνάμεων από τις επίμαχες ζώνες, τονίζοντας ότι υπάρχουν στη χώρα μας όπλα με εμπλουτισμένο ουράνιο, τα οποία ζήτησε να καταστραφούν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.