αντιβιωση για το βηχα | μηνισκος | αποβολη εμβρύου | vac actihib τι ειναι | κυτταρομεγαλοϊός

Το χάπι του hangoverΦάρμακο για την αντιμετώπιση του 'ενοχλητικού' hangover πρόκειται να κατασκευάσει ομάδα ερευνητών από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. Οι ερευνητές βασίζονται στο γεγονός ότι τα συμπτώματα του hangover όπως ο πονοκέφαλος, η ζαλάδα και η ναυτία είναι παρόμοια με τα συμπτώματα της γρίπης και η παραγωγή του νέου φαρμάκου θα βασιστεί στα ήδη υπάρχοντα φαρμακευτικά σκευάσματα για τη γρίπη.

Το hangover αποτελεί σημαντικό πρόβλημα όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, μια και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι μετά από ένα 'γερό μεθύσι' δεν είναι σε θέση να ξυπνήσουν και να πάνε στη δουλειά τους. Πάντως το καλύτερο μέτρο για την αντιμετώπιση του hangover μέχρι στιγμής, είναι η πρόληψη. Βάλτε όριο στον εαυτό σας. Πίνετε αργά. Μάθετε να λέτε όχι όταν θέλουν να ξαναγεμίσουν το ποτήρι σας. Μην πίνετε ποτέ νηστικοί και προτιμήστε να φάτε κάτι μαζί με το ποτό σας. Κάνετε εναλλαγές με μη αλκοολούχα ποτά ή νερό κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Και αν όλα αυτά δεν τα εφαρμόσατε, τουλάχιστον πιείτε άφθονο νερό πριν πέσετε στο κρεβάτι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.