Το στομαχι μου θεραπεια | αιμα απο τον αφαλο σε ενηλικα | μετα το ablation

Το χάπι του hangoverEνα νέο φάρμακο, που παρασκεύασαν Αυστραλοί ερευνητές του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, υπόσχεται να απαλλάξει όσους καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών, από τα συμπτώματα που χαρακτηρίζουν το hangover, όπως είναι ο πονοκέφαλος, οι ζαλάδες και οι στομαχικές διαταραχές.

Πρόκειται για το χάπι Alcodol το οποίο παρασκευάζεται από φυσικές ουσίες και ήδη διατίθεται στην αγορά. Το χάπι αυτό το ανακάλυψε ο βιοχημικός Δρ Νιλ Μαγκρέγκορ στη διάρκεια μιας έρευνας για το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης.

Σύμφωνα με τους Αυστραλούς ερευνητές το χάπι αυτό, το οποίο σύντομα θα διατίθεται σε όλο τον κόσμο, καλό είναι να το παίρνει κανείς με το πρώτο ποτό. Αλλά και την ώρα που νοιώθει άσχημα, συνήθως το επόμενο πρωί, τα χαπάκια ''κάνουν πάλι το θαύμα τους''.

Πάντως το καλύτερο μέρτο προστασίας από το hangover είναι και θα εξακολουθήσει να είναι το ..παν μέτρο άριστον.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.