μηνισκος | Προλακτινη στρες | χονδροπαθεια επιγονατιδας ασκησεις | καρκινος παγκρεας μετασταση πνευμονα

Επίσκεψη βουλευτών σε Νοσοκομεία του Ι.Κ.Α.Κλιμάκια βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε Νοσοκομεία και Νοσηλευτικά Ιδρύματα του ΙΚΑ το Σάββατο και την Κυριακή (29 και 30/12). Συγκεκριμένα: το Σάββατο (29/12), κλιμάκιο αποτελούμενο από την κα Μ. Γιαννάκου, υπεύθυνη του Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, και τους κ.κ. Γ. Γιακουμάτο, υπεύθυνο του Κλάδου ΙΚΑ, Π. Παναγιώτοπουλο, υπεύθυνο του Κλάδου Απασχόλησης- Ανεργίας, και Γ. Βλάχο, υπεύθυνο του Κλάδου επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης, θα επισκεφτεί στις 11:00 το 3ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ, στα Εξάρχεια, και στις 12:30 το 7ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ, στα Πατήσια.

Την Κυριακή (30/12), κλιμάκιο αποτελούμενο από την κα Φ. Πάλλη-Πετραλιά, υπεύθυνη του Κλάδου Δημογραφικού, και τους κ.κ. Α. Γιαννόπουλο, υπεύθυνο του Κλάδου Δευτεροβάθμιας Υγείας, Π. Μελά, υπεύθυνο του Κλάδου Πρωτοβάθμιας Υγείας, Ι. Χωματά, υπεύθυνο του Κλάδου Φαρμακευτικής Πολιτικής, και Β. Μπαρμπαγιάννη, υπεύθυνο του Κλάδου Κοινωνικών Προγραμμάτων, θα επισκεφτεί στις 11:00 το Τζάννειο Νοσοκομείο Πειραιά, στις 12:30 το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών και στις 13:30 το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐας Κυριακού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.