φτερουγισματα καρδιας | ποσες ωρες πρεπει να αερίζεται το σπιτι | ιογενης αμυγδαλιτιδα | ρήξη μήτρας

Επίσκεψη Καραμανλή στο νοσοκομείο ΣωτηρίαΤο νοσοκομείο "Σωτηρία" επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κώστας Καραμανλής και ενημερώθηκε από το διοικητή του κ. Αναστάσιο Κρεμμύδα, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε όλους τους χώρους του νοσοκομείου, το οποίο φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Διαπίστωσε ότι τα περισσότερα κτίρια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ενώ μια νέα πτέρυγα που έχει χτιστεί για ασθενείς του Είτζ και έχει ολοκληρωθεί εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ο κ. Καραμανλής στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η ξενοδοχειακή υποδομή αλλά και τη κτιριακή είναι πολύ παλαιά, πως οι κοινόχρηστοι χώροι παρουσιάζουν εικόνα ντροπής, ενώ τόνισε ότι τα χειρουργεία λειτουργούν χωρίς κλιματισμό και ότι το νοσοκομείο στερείται αξονικού τομογράφου.

Ακόμη ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι δεν υπάρχει μηχανογράφηση ούτε διπλογραφικό σύστημα και τόνισε ότι οι ελπίδες για ανακαίνιση του νοσοκομείου εναποτίθενται στο Γ' ΚΠΣ και στα ιδιωτικά ιατρεία που λειτουργούν μέσα στο νοσοκομείο.

Ο κ. Καραμανλής τέλος πρόσθεσε ότι μόνο καλά λόγια έχει να πει για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, χάρη στους οποίους εξακολουθεί να λειτουργεί το νοσοκομείο και να προσφέρει υπηρεσίες στους ασθενείς, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει βάρος και να στηρίξει τη δημόσια υγεία και τα δημόσια νοσοκομεία.

Σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε ο αρχηγός της ΝΔ κ. Κώστας Καραμανλής κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στην επίσκεψή του σήμερα στο νοσοκομείο "Σωτηρία" ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε ότι "είναι γνωστό πως υπήρχαν και υπάρχουν προβλήματα στα νοσοκομεία. Ομως, ο ελληνικός λαός βλέπει το τεράστιο έργο αναβάθμισης της υγείας που σήμερα συντελείται και η κυβέρνηση επιμένει σταθερά στην ολοκλήρωση αυτού του έργου. Ο κ. Καραμανλής", είπε ο κ.Πρωτόπαπας, "επιμένει στην πρακτική των σώου, διότι δεν μπορεί να κάνει οποιασδήποτε μορφής αντιπολίτευση επί της ουσίας".

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.