ατυπη πνευμονια | αφυδατωμενα ματια φυσικοι τροποι αντιμετωπισης; | πωσ να ενυδατωσω το δερμα μου

Οικονομική ενίσχυση στα SOS χωριά από τη GOODY'SΣτα παιδικά χωριά SOS της Βάρης Αττικής και του Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης θα διαθέσει τα χρήματα που επρόκειτο να δαπανήσει για την αποστολή ευχετηρίων χριστουγεννιάτικων καρτών σε πελάτες και συνεργάτες της, η γνωστή εταιρία GOODY'S. Η βορειοελλαδική εταιρία αποφάσισε να συνεχίσει την 12ετή παράδοση συμπαράστασης προς τα χωριά αυτά, θεωρώντας ότι η διάθεση των χρημάτων αυτών προς τα SOS χωριά έχει μεγαλύτερη αξία.

Η έναρξη της παράδοσης αυτής έγινε το έτος 1987 και πλέον τόσο η GOODY'S, όσα και πολλά από τα εστιατόρια της αλυσίδας αυτής έχουν ‘υιοθετήσει’ από ένα παιδί. Σημειωτέον ότι το 1998 δημιουργήθηκε το σπίτι των φίλων της GOODY'S, στο παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, μετά από μια μεγάλη φιλανθρωπική εκστρατεία, στην οποία μετείχαν πελάτες και υπάλληλοι της εταιρίας, που ανέρχονταν περίπου τις 80.000, αναδεικνύοντας εμπράκτως την ουσιαστική συνδρομή της εταιρίας στο μεγάλο έργο που επιτελείται στα SOS χωρία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.