μεταστατικοσ καρκινοσ πνευμονα | θετικη αντιδραση mantoux | τσουξιμο και σηχνοουρια καποια θεραπηα

Μήνυση στον Αγιο Βασίλη!Μια γαλλίδα γιαγιά υπέβαλε μήνυση στον Αγιο Βασίλη γιατί αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τις δύο ορφανές εγγονές της, επειδή οι δύο μικρές δεν συνοδεύονταν από τους γονείς τους! Σε επιστολή της προς τον εισαγγελέα της πόλης Τουρ στην κεντρική Γαλλία, η γηραιά κυρία γράφει ότι 'έχει μεγάλο παράπονο από τον Αγιο Βασίλη και από τον φωτογράφο που τον συνόδευε'. Στην επιστολή, που εστάλη και σε όλες τις τοπικές εφημερίδες, η γιαγιά εξηγεί πως το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης και καταγγέλει τον Αγιο Βασίλη ο οποίος τηρώντας αυστηρά τους νόμους ήθελε οπωσδήποτε και τους γονείς των δύο κοριτσιών (ηλικίας 6 και 4 ετών) για να δεχτεί να φωτογραφηθεί.

Σύμφωνα με την επιστολή, όταν η γιαγιά του είπε πως οι γονείς των εγγονιών της έχασαν τη ζωή τους πριν από δύο χρόνια σε αυτοκινητιστικό διστύχημα, ο Αγιος Βασίλης ζήτησε... πιστοποιητικό θανάτου για να δεχτεί τη φωτογράφιση με τις δύο μικρές που στο μεταξύ έκλεγαν γοερά. Και η γιαγιά καταλήγοντας στην επιστολή της επισημαίνει ότι 'τα ορφανά παιδάκια έτσι κι αλλιώς νοιώθουν άσχημα και διαφορετικά από τα άλλα παιδιά ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες. Γιατί λοιπόν πρέπει να τα τιμωρούμε ακόμα περισσότερο;'

Και μπορεί μεν η υπόθεση να καταλήξει στα δικαστήρια και η γιαγιά να βρεί το δίκιο της, οι εγγονές της όμως έμειναν με το παράπονο ότι ακόμα και ο Αγιος Βασίλης πότε-πότε κάνει διακρίσεις!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.