ποτε υποχωρει το πρηξιμο απο αποστημα | στηριξη δοντιου γιατι κουναει

Οι ευχές των παιδιών προς τον Αη-ΒασίληΕφιάλτη αποτελεί για τα παιδιά στο Χονγκ Κονγκ η εργασιομανία των γονιών τους. Το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε από τα σχετικά γράμματά τους, που έστειλαν ενόψει των γιορτών προς τον Αη-Βασίλη και στα οποία η βασική τους ευχή είναι να χαίρονται περισσότερο τον μπαμπά και τη μαμά τους. Οπως γράφει η εφημερίδα Post Office, από σύνολο 3.000 επιστολών, που απέστειλαν προς τον Αη-Βασίλη μέσω της εφημερίδας, παιδιά διαφόρων ηλικιών, το τρίτο σε σειρά αίτημά τους είναι να έχουν λιγότερο διάβασμα στο σπίτι και να παίζουν περισσότερο με τους γονείς τους.

Στο Χονγκ Κονγκ οι γυναίκες κατά κανόνα δουλεύουν πολυ, ενώ οι άνδρες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, εργάζονται τόσες ώρες ώστε να διαθέτουν για τα παιδιά τους μόλις 20 λεπτά ημερησίως. Εξάλλου το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας είναι πολύ ανταγωνιστικό και τα παιδιά υποχρεώνονται να αφιερώνουν πολλές ώρες κάθε ημέρα για διάβασμα στο σπίτι, ακόμη και από τα πρώτα χρόνια στο σχολείο. Τα παιδιά διαμηνύουν ευθέως με τον δικό τους τρόπο, χωρίς προσχήματα 'Θέλω τη μαμά και τον μπαμπά μου, κι επιτέλους, λιγότερο διάβασμα', το ζήτημα όμως είναι εάν οι φωνούλες τους θα εισακουστούν από τον Αη-Βασίλη!

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.