σφυγμοι εμβρυου | εμβολιο πνευμονιοκοκκου παρενεργειες | βουβωνοκήλη συμπτωματα | προβληματα χρονιας σκολιωση

Ορφανά Σερβόπουλα θα φιλοξενηθούν από ελληνικές οικογένειεςΠρόγραμμα φιλοξενίας ορφανών παιδιών από την πρώην Γιουγκοσλαβία πραγματοποιεί για μια ακόμη φορά ο ελληνικός και σερβικός Ερυθρός Σταυρός. Κατά την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων (21/12-08/01/01) θα φιλοξενηθούν περίπου 400 παιδιά, σε ελληνικές οικογένειες Δήμων και Κοινοτήτων όλης της Ελλάδας. Η μεγάλη σημασία του προγράμματος έγγυται στο γεγονός ότι οικογένειες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τη φιλοξενία παιδιών, που έρχονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά τα οποία έχουν ταλαιπωρηθεί από τον πόλεμο, που έπληξε τη χώρα τους να περάσουν λίγες μέρες χαράς και θαλπωρής, μέσα σε οικογενειακό περιβάλλον.

Ενδιαφέρον, επίσης, έχει η συμμετοχή επαρχιακών Δήμων, όπως της περιοχής της Ιεράπετρας, των Χανίων, της Κω κλπ, των οποίων οι κάτοικοι περιμένουν εναγωνίως να φιλοξενήσουν τα παιδιά αυτά και να τα περιστοιχίσουν με μεγάλη αγάπη. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία και η άφιξη αναμένεται στις 21/12/00 στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 1.00-2.00 το βράδυ, στη Λάρισα στις 6.00 το πρωί και στην Αθήνα στις τέσσερις το απόγευμα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται με επιτυχία ήδη από το 1992 και μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί περίπου 10.000 παιδιά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.