συστολη καρδιας | ναυτια λεμονι | ρυτιδες καταπολεμηση | καυσαλγία | κυανωση | δοντι μεσα στο ουλο

Ο χώρος εργασίας εμπνέει τις ΒρετανίδεςΜια στις τρεις βρετανίδες εργαζόμενες είχε τουλάχιστον μια σεξουαλική επαφή στο χώρο εργασίας της, με τις περισσότερες να δηλώνουν ότι δεν το έχουν μετανοιώσει, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό ιστοσελίδας που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες. Ο χώρος που γίνεται συνήθως η συνεύρεση είναι το γραφείο κάποιου συναδέλφου (25%) ή το δικό τους (16%). Αλλα σημεία που χρησιμοποιούν τα ζευγάρια είναι τα βεστιάρια (16%), το γραφείο του διευθυντή (10%), το ασανσέρ (9%), ο υπόγειος χώρος στάθμευσης (5%), η καντίνα (4%) ή κάποιο μεγάλο ντουλάπι (4%).

Η δημοσκόπηση έγινε ανάμεσα σε 2.000 εργαζόμενες γυναίκες ηλικίας 18 έως 35 ετών για την ιστοσελίδα newwoman.co.uk. Σύμφωνα με αυτή το 82% των γυναικών που ρωτήθηκαν φλερτάρουν με έναν άντρα συναδελφό τους, ενώ 89% πιστεύει πως λίγο φλερτ στη δουλειά κάνει καλό στην υγεία και την αυτοπεποίθησή τους. Ενα 20% φαίνεται πολύ αποφασισμένο, αφού δηλώνει πως είναι έτοιμο να έχει σεξουαλικές επαφές με το αφεντικό του, ‘ασχετα αν του αρέσει ως άντρας ή όχι, αν αυτό σημαίνει ότι θα πάρει προαγωγή ή θα έχει κάποια επαγγελματική εξέλιξη’. Η δημοσκόπηση έδειξε ακόμα πως δύο στις δέκα γυναίκες είχαν μια ερωτική ιστορία με το αφεντικό τους και για το 15% των γυναικών αυτών, η σχέση αυτή κατέληξε σε γάμο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.