ασπιρινη δοσολογια | παρενεργειες εμβολιου τετανου | μαυρα κακα | παρεση προσωπικου θεραπεια | αποστημα δερματος

Λύση για τα δηλητηριασμένα παυσίπονα στην ΑυστραλίαΗ αυστραλιανή αστυνομία πιστεύει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, για να αντιμετωπίσει την δηλητηρίαση φαρμάκων απο εκβιαστές που ζητούν λύτρα. Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Μάρτιο, άγνωστοι δηλητηρίασαν κάποια παυσίπονα της εταιρίας Herron και απαιτούσαν λύτρα ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Λίγους μήνες αργότερα, με την ίδια μέθοδο, ζητήθηκαν λύτρα και απο την εταιρία Panadol, με αποτέλεσμα να αποσυρθούν τα παυσίπονα και των δύο εταιριών απο την αγορά, να αλλάξουν συσκευασία και έκτοτε να μην διατίθενται στα ράφια, καθώς οι δράστες παρέμειναν ασύλληπτοι και υπήρχε ο φόβος ότι θα σύντομα θα επανέρχονταν. Ήδη κάποιοι αθώοι, που έλαβαν από τα μολυσμένα παυσίπονα, είχαν δηλητηριαστεί.
Η αστυνομία ήδη πλέον ανακρίνει τρία άτομα στο Κουίνσλαντ, αναφορικά με τον εκβιασμό που επιχειρήθηκε σε βάρος της πρώτης βιομηχανίας παρασκευής παυσίπονων. Πιστεύεται, μάλιστα, ότι βασικός ύποπτος είναι ένας άνδρας 61 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού πήρε και αυτός δηλητηριασμένο παυσίπονο της ίδιας εταιρίας Herron. Εκτός απο αυτόν, ύποπτοι θεωρούνται η σύζυγός του και ο θετός του γιός. Η αστυνομία έκανε επιδρομές στο σπίτι των υπόπτων και φέρεται να βρήκε ικανοποιητικά στοιχεία. Πιστεύεται δε ότι έχουν εντοπιστεί από τις αστυνομικές άρχες άλλα 33 άτομα, τα οποία θα εξετασθούν ως μάρτυρες, πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επιδρομές σε σπίτια του Μπρίσμπαν, καθώς και οι έρευνες της σε άλλες πολιτείες της Αυστραλίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.