οριακη διαταραχη τεστ | κινεζοι ιδιοσυγκρασια | υγρό στους βρόγχους | αιμορραγικη επιπεφυκιτιδα

Ταχύτερη η εξάπλωση του AIDS στη ΡωσίαΟ ιός του AIDS στη Ρωσία εξαπλώνεται ταχύτερα απ'ότι στην Αφρική, γεγονός που αποδίδεται στην ανεπαρκή χρηματοδότηση των προγραμμάτων κατά του ιού, δήλωσε ο διευθυντής του ρωσικού κέντρου για την καταπολέμηση του AIDS, κ. Βαντίμ Ποκρόφσκι, ο οποίος θεωρεί ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με μια καταστροφή. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το κράτος θα πρέπει να αποδεσμεύσει συνολικά 44 εκατομμύρια ρούβλια (δηλαδή 1,6 εκατομμύρια δολάρια) για να χρηματοδοτήσει το ομοσπονδιακό πρόγραμμα του αγώνα κατά του AIDS. Μεγάλο μέρος του ποσού αυτού διατίθεται για ιατρικές εξετάσεις που αποσκοπούν στη διάγνωση της νόσου, ενώ το υπόλοιπο του ποσού επιτρέπει την περίθαλψη μόνον 50 ασθενών.

Ο κ. Β. Ποκρόφσκι πρόσθεσε ότι θα χρειαζόντουσαν 65 εκατομμύρια δολάρια για να μπορέσει η ρωσική κυβέρνηση να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα πληροφόρησης και πρόληψης, καθώς μόνον το 20% των Ρώσων που έχουν σεξουαλικές σχέσεις, χρησιμοποιούν προφυλακτικά. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 71.500 Ρώσοι είναι αυτή τη στιγμή φορείς του AIDS, ενώ την 1η Νοεμβρίου οι φορείς έφταναν μόλις τους 68.000. Τέλος ο κ. Ποκρόφσκι κατέληξε λέγοντας ότι περίπου 40.000 νέα κρούσματα έχουν καταγραφεί στη Ρωσία από τις αρχές της χρονιάς, ενώ ο πραγματικός τους αριθμός είναι δέκα φορές μεγαλύτερος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.