πνευμονικη φυματιωση συμπτωματα | συμπτωματα σκοληκοειδους | γονοκοκικη ουριθρητηδα | βαρηκοΐα | ουζο θερμιδες

"Εξωγήινα" λαχανικά καλλιεργούν στην ΚίναΛαχανικά που προέρχονται από σπόρους, οι οποίοι παρέμειναν σε τροχιά γύρω από τη Γη, ώστε να τροποποιηθούν γενετικά, θα αρχίσουν σύντομα να πωλούνται στις κινεζικές αγορές, αναφέρει η Ημερησία της Σανγκάης. Κινέζοι ερευνητές έστειλαν για 15 μέρες στο διάστημα σπόρους πιπεριάς και ντομάτας, προκειμένου να βομβαρδιστούν από κοσμικές ακτίνες και να υποστούν γενετικές αλλοιώσεις, εξηγεί η εφημερίδα. Μετά την επιστροφή του δορυφόρου στη Γη, 400 σπόροι φυτεύτηκαν και τα αποτελέσματα ήταν ποικίλα, καθώς η εξωτερική εμφάνιση ορισμένων από τα φυτά που φύτρωσαν από τους σπόρους ήταν μάλλον ανορθόδοξη. Βάζοντας όμως μοσχεύματα, από τα παράξενα αυτά φυτά, σε κανονικά φυτά, οι ερευνητές πέτυχαν ποικιλίες περισσότερο θρεπτικές και περισσότερο βιταμινούχες.

‘Οι πιπεριές αυτές είναι πιο τρυφερές και επιπλέον είναι τεράστιες. Αν δεν είναι υπερβολικά ακριβές, θα αγοράσω σίγουρα’, δήλωσε στην εφημερίδα ένας αγρότης που δοκίμασε το νέο προϊόν. Τα λαχανικά, τα οποία καλλιεργήθηκαν στο Κέντρο Αγροτικής Τεχνικής του Τζιαντίν, κοντά στη Σανγκάη, θα πάρουν ως το τέλος του χρόνου έγκριση για να διατεθούν στην αγορά. ‘Μπορεί κανείς να φάει χωρίς καμιά ανησυχία τρόφιμα του διαστήματος’, διαβεβαίωσε ο Πανγκ Γινγκτζιέ, πρόεδρος της Ακαδημίας Αγροτικών Επιστημών της Σανγκάης. ‘Αντίθετα από άλλους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, τα τρόφιμα αυτά μεταμορφώθηκαν από μόνα τους μόλις ήρθαν σε επαφή με το διάστημα αντί να μεταμορφωθούν από το χέρι των βιολόγων’.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.