αντιβιωση για δοντια διαρκεια | επικονδυλιτιδα αγκωνα | φαλαγγες δακτυλων κατω ακρων | συνεχιση κυησης

Νεκρά έντομα σε όσπρια στο Νοσοκομείο ΛάρισαςΓια τέταρτη φορά, σε διάστημα λιγότερο του ενός χρόνου, εντοπίστηκαν ακατάλληλα τρόφιμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Τα τρόφιμα αυτά προορίζονταν να καταναλωθούν από τους ασθενείς του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά βρέθηκαν νεκρά έντομα σε συσκευασμένα όσπρια, που προμηθεύτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με αποτέλεσμα να συνέλθει άμεσα η Νομαρχιακή Επιτροπή προμηθειών και να κηρύξει έκπτωτη την προμηθεύτρια εταιρία. Βέβαια, σύμφωνα με την Επιτροπή, τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο συσκευαστής, από τον οποίο η έκπτωτη πλέον εταιρία έπαιρνε τα συσκευασμένα όσπρια.

Σημειωτέον ότι μετά τον εντοπισμό προβλημάτων στον εφοδιασμό τροφίμων του Νοσοκομείου κατά το παρελθόν, με χαρακτηριστικότερα τα προβλήματα στο κρέας και τα λαχανικά, οι έλεγχοι από την Επιτροπή Παραλαβής Τροφίμων έχουν ενταθεί ιδιαίτερα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.