διαφορα κλινικης εικονας ιογενους και βακτηριογενους αμυγδαλιτιδας | βρογχεκτασίες συμπτωματα

Ιδρύεται μονάδα ψυχολογικής υποστήριξης θυμάτων καταστροφώνΟμάδα «ψυχοκοινωνικής παρέμβασης», με σκοπό την προσφορά ψυχολογικής υποστήριξης σε επείγουσες καταστάσεις και καταστροφές, θα συστήσει στο άμεσο μέλλον το Υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δ. Θάνος, η ομάδα αυτή θα εντάσσεται στο πλαίσιο λειτουργίας του ΕΚΑΒ, θα είναι δεκαμελής και θα στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο σ΄αυτές τις καταστάσεις.

Εργο της μονάδας αυτής θα είναι η συμπαράσταση και η διευκόλυνση της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης των θυμάτων καταστάσεων όπως για παράδειγμα οι φυσικές καταστροφές (σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές), τα οποία υποφέρουν για μεγάλο χρονικό διάστημα από ψυχολογικά προβλήματα. Η έλλειψη μιας τέτοιας μονάδας ήταν ιδιαίτερα εμφανής, ιδίως στην περίπτωση του μεγάλου σεισμού στην Αθήνα και στο ναυάγιο του πλοίου «Σάμινα» στην Πάρο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.