τρανσαμινασες | γευση ωριμανση φρουτο | ρυτιδες | γιγαντοκυτταρικοσ ογκοσ | αυστραλιανο αντιγονο | ιγνυακη αρτηρια

Βραβεύθηκαν οικολογικά σχολείαΑπό τον υφυπουργό ΠΕΧΩΔΕ, κ. Ηλία Ευθυμιόπουλο, βραβεύθηκαν τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Οικολογικά Σχολεία, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης. Το πρόγραμμα, σύμφωνα με τον κ. Ευθυμιόπουλο, συμβάλλει καθοριστικά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών αλλά και του κοινού, καθώς και στην εδραίωση μιας οικολογικής συνείδησης και κατ’ επέκταση μιας ποιότητας ζωής υπό το πρίσμα της συνεχούς ανάπτυξης.

Σημειώνεται ότι το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο Οικολογικά Σχολεία, πραγματοποιείται φέτος για έκτη συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα. Τα τρία βασικά θέματα του προγράμματος είναι το νερό, η ενέργεια και τα απορρίμματα. Τα 30 σχολεία από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που βραβεύτηκαν, έχουν ολοκληρώσει τα 2/3 των δραστηριοτήτων που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.