αιθανολη κ εγκυος | συγγενες μεγακολο συλογοσ | κρυολογημα του πνευμονα και συμπτωματα | ασταθης σ

Μακριά από τις πισίνες, για να διατηρήσετε το μαύρισμα του καλοκαιριούΗ αποφυγή του χλωρίου της πισίνας και η κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και αρκετής ποσότητας νερού, βοηθούν στη διατήρηση του μαυρίσματος από τις καλοκαιρινές διακοπές, επισημαίνεται σε γερμανικό δημοσίευμα. Σύμφωνα με άρθρο της ιατρικής επιθεώρησης 'Aerzte Zeitung, όποιος θέλει να διατηρήσει το ηλιοκαμμένο χρώμα του πρέπει ν' αποφεύγει το μπάνιο στις πισίνες, αφού το νερό της πισίνας ξηραίνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα το δέρμα να ξεφλουδίζει, προειδοποιούν οι ερευνητές. Οι λάτρεις του ήλιου πρέπει επίσης να αποφεύγουν τη διαμονή σε κτίρια με κλιματισμό, τα αρώματα και να περιορίσουν τα ντους. Οι επιστήμονες συστήνουν αποτελεσματικές μεθόδους ώστε να διατηρηθεί το μαύρισμα. Η διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά σε συνδυασμό με την κατανάλωση αρκετής ποσότητας νερού καθημερινά μπορεί να καθυστερήσει την αναπόφευκτη απώλεια του μαυρίσματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.