καταγμα αστραγαλου χρονος αναρρωσης | ταχύτητα καθίζησης ερυθρών αυξημένη | απονευρωση δοντιου

Πανελλήνιο Οδοντιατρικο Συνέδριο - Παράλληλες ΕκδηλώσειςΤο 20ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο παρουσιάζει εκτός από επιστημονικό εδιαφέρον και σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, παράλληλα με την ενδιαφέρουσα εμπορική έκθεση που διενεργείται στο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής με την συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά και της Μαρίας Σουλτάτου.

Την Παρασκευή 20 Οκτώβρη στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνονται: ομιλία με θέμα την Οδοντιατρική στο Βυζάντιο από την ερευνήτρια του Ινστιτούτου Βυζαντινών Ερευνών κ. Ε. Κουντουρά, καθώς και ομιλία με θέμα την Ενοποίηση των Αρχαιολογικών Χώρων. Ακολουθεί Ελληνική Βραδιά και Δεξίωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής στους νέους οδοντίατρους. Σε ότι αφορά την Εμπορική Εκθεση, περιλαμβάνονται στα εκθέματα εκτός από νέα εργαλεία και υλικά που διευκολύνουν την καθημερινή οδοντιατρική πράξη και ότι καινούργιο έχουν να παρουσιάσουν οι εταιρείες στα θέματα στοματικής υγιεινής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.