ενα κιλο ποσες θερμιδες ειναι | ακροαστικα συμπτωματα | μεσεντερια εμβολη | νοσος του κρον | σφυγμος ορισμος

Ακτινογραφίες στο ΔιαδίκτυοΤο Internet αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου St Thomas' Hospital στο Λονδίνου, προκειμένου να επιταχύνουν την διαδικασία της διάγνωσης στα επείγοντα περιστατικά. Με ένα ειδικό πρόγραμμα, οι ακτινογραφίες θα φτάνουν διαμέσου του Διαδικτύου στην οθόνη του υπολογιστή ενός ειδικού, ο οποίος αν και θα βρίσκεται μακρυά από το νοσοκομείο, θα μπορεί να βγάλει διάγνωση. Ο χρόνος που θα κερδίζεται με αυτόν το τρόπο, μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος για την ζωή των ασθενών. Με τον ίδιο τρόπο, οι ακτινογραφίες ασθενών, θα μπορούν να στέλονται σε εξειδικευμένους γιατρούς σε όλον το κόσμο, προκειμένου να πουν την γνώμη τους, πάνω σε δύσκολα περιστατικά.

Ο διευθυντής του ακτινολογικού τμήματος του νοσοκομείου, κ. Lesley MacDonald, δήλωσε ότι ο ενθουσιασμός των κλινικών γιατρών γαι τις δυνατότητες του νέου προγράμματος τον εντυπωσίασε. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στο θέμα της ασφάλειας των δεδομένων, καθώς, όπως τόνισε, σε αυτά θα έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένοι γιατροί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.