κυτταρομεγαλοϊός | λευκη βλεννα στα κοπρανα | διατατικη μυοκαρδιοπαθεια συμπτωματα | απονεύρωση δοντιού

Απέραντο λευκό


Για τρείς ημέρες η Αθήνα ντύθηκε το λευκό πέπλο του χιονιού ζώντας ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο από αυτά που ζει κανείς μία φορά στη ζωή του ίσως. Εκπληκτοι οι Αθηναίοι ξέχασαν για λίγο την ειδησεογραφία των πολέμων και των καταστροφών και επιδόθηκαν στον μόνο χωρίς θύματα πόλεμο, τον χιονοπόλεμο. Και μάλιστα με το χιόνι που βρίσκουνε στην αυλή της ...πολυκατοικίας τους, σε όποιο δρόμο και όποια πλατεία είναι κοντά τους. Αν, όπως λένε, τα Θεοφάνεια ανοίγουν οι ουρανοί, φέτος η νύχτα αυτή φάνηκε να το επιβεβαιώνει με μοναδικό τρόπο.

Το γαλάζιο υποχώρησε για λίγο μπροστά στο λευκό, αφού ζήσαμε το πρωτόγνωρο φαινόμενο το χιόνι να στρώνει παχύ χαλί δίπλα στις ελληνικές θάλασσες.

Μαύρη αγορά για τις αντιολισθητικές αλυσίδες, που εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες, μιας και ήταν απαραίτητες για να πιεί κανείς ένα καφέ στο Κολωνάκι ή το Σύνταγμα.

Κόκκινος συναγερμός για την κρατική μηχανή που κλήθηκε να δώσει μια δύσκολη μάχη με το χιόνι που σκέπασε την Αττική, τη Βοιωτία, την Κρήτη.

Γκρίζα η καθημερινότητα μας κλείνει σε όρια και περιορίζει τον ορίζοντά μας. Ισως να είναι μια ευκαιρία - παρά τα όποια προβλήματα - να ζήσουμε το απέραντο λευκό, έστω και για λίγο. Και να γλιστρήσουμε όχι βέβαια στο χιόνι που θα αρχίσει να λειώνει σιγά σιγά, αλλά στην πολυχρωμία των συναισθημάτων που μας δημιούργησε.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.