βουβωνική χώρα ανατομια | ειλεοσ του | φλεγμονη εντερου | χαμηλη διαστολικη πιεση | πονος στη μυτη εξωτερικα

Το 'Υγεία' στο ΧρηματιστήριοΤο διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο 'Υγεία Α.Ε.' αναμένεται να εισαχθεί στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου τα μέσα του επόμενου μήνα. Οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο που εκδώθηκε, το 'Υγεία' πρόκειται να εκδώσει 3.500.000 νέες κοινές μετοχές, οι οποίες θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή και 400.000 περίπου με ιδιωτική τοποθέτηση. Τα χρηματικά κεφάλαια που θα αντληθούν από το Χρηματιστήριο, θα διατεθούν για την υλοποίηση τριετούς επενδυτικού προγράμματος, το οποίο προβλέπει και την κατασκευή παιδιατρικής κλινικής.

Πιο συγκεκριμένα, η παιδιατρική κλινική θα προσφέρει τόσο πρωτοβάθμια όσο και δευτεροβάθμια ιατρική περίθαλψη, ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα σε 2 χρόνια. Ακόμη, προβλέπεται η κατασκευή νέων εξωτερικών ιατρείων και νέων νοσοκομειακών εγκαταστάσεων, καθώς και κατασκευή ειδικού κτιρίου για την λειτουργία του τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής και Χημειοθεραπείας. Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή συνεδριακού κέντρου, η κατασκευή βοηθητικών χώρων, η δημιουργία δικτύου τηλεϊατρικής, η δημιουργία δικτύου κινητών μονάδων αλλά και η ανακαίνιση των ήδη υπαρχουσών εγκαταστάσεων.

Επίσης, η διοίκηση του κέντρου αναφέρει ότι ένα τμήμα των κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή δανείων της εταιρείας και την ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης, ενώ όπως έγινε γνωστό, το 'Υγεία' έχει επιλεγεί ως ένα από τα Νοσοκομεία τα οποία θα περέχουν υγειονομικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.