ανατομια κοιλιας | πυρετος εμβολιο ανεμοβλογιας | νικοτινη υποκαταστατΑ | καρκινοσ στο παγκρεασ συμπτωματα

150 εκατομμύρια δολλάρια για τα παιδιάΗ Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (Global Alliance for Vaccines and Immunization), προσφέρει 150 εκατομμύρια δολλάρια για εμβολιασμούς των παιδιών της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Σύμμαχος στην προσπάθεια της GAVI είναι το Ιδρυμα Bill and Mellinda Gates, που ανήκει στον ιδιοκτήτη της Microsoft Bill Gates και τη σύζυγό του, το οποίο προσφέρει 750 εκατομμύρια δολλάρια. Τη δωρεά ανακοίνωσε ο ίδιος ο Bill Gates κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Ινδία. Οι χώρες οι οποίες θα επωφεληθούν αρχικά από το πρόγραμμα εμβολιασμών είναι οι Καμπότζη, Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα, Γουϊάνα, Κένυα, Κιργισία, Λάος, Μαδαγασκάρη, Μαλάουϊ, Μοζαμβίκη, Ρουάντα και Τανζανία.

Σύμφωνα με την GAVI, πάνω από 3 εκατομμύρια παιδικές ψυχές σώζονται κάθε χρόνο με τους εμβολιασμούς, αλλά περίπου άλλα 3 εκατομμύρια ψυχές χάνονται εξαιτίας ασθενειών οι οποίες μπορούν να προληφθούν με τα ήδη υπάρχοντα εμβόλια. Η GAVI είναι μια συμμαχία αφιερωμένη στο να εξασφαλίζει ότι όλα τα παιδιά, όσο φτωχά και αν είναι, έχουν τα ίδια δικαιώματα σε αυτά τα εμβόλια, ενώ φροντίζει για την ανάπτυξη νέων εμβολίων εναντίον άλλων νόσων που πλήττουν κυρίως τους φτωχότερους λαούς. Με αφορμή τις παραπάνω προσφορές, η διευθύντρια της Συμμαχίας δήλωσε ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατή η χορήγηση βοήθειας τόσο υψηλού επιπέδου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σε αυτές τις χώρες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.